سوالات متداول


دانلود کردم فقط صدا بود. چرا هیچ تصویری نداشت ؟

احتمالا مشکل شما مربوط به نرم افزار پخش کننده شما میباشد. در واقع نرم افزار بخش کننده شما توانایی پخش این نوع فایل تصویری را ندارد ، مثلا player های پیش فرض و یا قدیمی توانایی پخش فایل های x265 ندارد. برای حل این مشکل به صفحه نرم افزارهای مورد نیاز مراجعه کنید و متناسب با سیستم عامل خود نرم افزار VLC یا MX Player را نصب کنید. از این به بعد برای پخش فایل های تصویری از این نرم افزار ها استفاده کنید. همیشه سعی کنید این نرم افزار ها را به روز کنید و از آخرین ورژن های در دسترس استفاده کنید. اگر با نصب این نرم افزار ها و یا بروزرسانی آن ها مشکل شما حل نشد و باز نتوانستید فایل تصویری را پخش کنید از بخش نظرات آن مطلب به ما اطلاع دهید تا فایل بررسی شود.

دانلود کردم فقط تصویر بود. چرا هیچ صدایی نداشت ؟

دستگاهی که فیلم یا سریال را با آن مشاهده میکنید از این فایل و نوع انکود آن پشتیبانی نمیکند. اگر برای تماشای فایل از کامپیوتر یا موبایل استفاده میکنید از آخرین نسخه ی نرم افزار های توصیه شده توسط الماس مووی برای تماشا استفاده کنید. اما اگر مشکل همچنان پابرجا بود سیستم شما توانایی پخش صحیح صدای این فایل را ندارد و نیاز به سخت افزار قوی تری دارد.

اگر از تلویزیون برای تماشای فایل استفاده میکنید راهی جز دانلود نسخه ی دیگر آن فیلم یا سریال ندارید. این مشکل معمولا برای فایل های با صدای DTS در تلویزیون ها بوجود می آید و تلویزیون های قدیمی تر قادر به پخش آن نیستند.

چرا وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنم بجای دانلود ، پخش آنلاین میشود ؟

این اتفاق معمولا برای فیلم/سریال هایی با پسوند mp4 رخ می دهند. برای دانلود فایل هایی که پخش انلاین می شوند، آدرس فایل که در نوار آدرس مرورگر وجود دارد را کپی کنید و در نرم افزار دانلود منیجر مانند IDM در ویندوز یا ADM در اندروید قرار دهید و بعد دکلمه شروع دانلود را بزنید.

این نرم فزار ها را میتوانید از صفحه ی نرم افزارهای مورد نیاز دانلود کنید.

در ویندوز  :

نرم افزار IDM را نصب کنید.

روش اول :

لینک دانلود را از نوار آدرس مرورگر کپی کنید یا روی دکمه ی دانلود داخل سایت راست کلیک کنید و Copy Link Location یا Copy Link Address را بزنید. (خلاصه لینک فایل مورد نظر را کپی کنید !!)

پس از کپی کردن لینک دانلود فایل، وارد نرم افزار شده و دکمه ی Add Url را بزنید.

روش دوم :

لینک دانلود فایل راست کلیک کرده و گزینه Download With IDM را بزنید.

روش سوم :

اگر قصد استفاده از نرم افزار IDM را ندارید (که اشتباه میکنید !!) میتوانید با راست کلیک کردن روی لینک دانلود، گزینه Save Link As را بزنید.

در اندروید :

روش اول (پیشنهادی) :

نرم افزار ADM را نصب کنید.

هر فیلم یا سریالی که میخواهید از الماس مووی دانلود کنید، دکمه ی دانلودش را چند لحظه لمس کنید.

گزینه Copy Link Address را انتخاب کنید.

حالا وارد نرم افزار ADM شوید و با زدن دکمه ی بعلاوه (+) لینک را به نرم افزار بدهید و دانلود کنید.

روش دوم :

هر فیلم یا سریالی که میخواهید از الماس مووی دانلود کنید، دکمه ی دانلودش را چند لحظه لمس کنید.

گزینه ی Download Link را انتخاب کنید.

تفاوت کدک X264 و X265 چیست؟

ابتدا به این موضوع توجه داشته باشید چون کدک x265 نسبت به x264 جدیدتر میباشد موبایل ها و تلویزیون های قدیمی و همچنین کامپیوتر های بسیار ضعیف قادر به پخش آن نیستند یا آن را با لگ (قطع و وصل شدن) پخش میکنند.

برتری اصلی x265 یا همان HEVC نسبت به x264 در این است که در کیفیت‌های یکسان، نرخ فشرده‌سازی دوبرابری ارائه می‌کند. این یعنی ویدئویی که با استفاده از x265 فشرده شود، حجمی برابر با نصف ویدئوی مشابهی که با استفاده از استاندارد x264 فشرده شده است اشغال خواهد کرد و این در حالی است که کیفیت هر دو ویدئو تقریباً یکسان خواهد بود. این مطلب بصورت کامل و جامع در صفحه ی « تفاوت کیفیت فیلم/ سریال های x265 با x264 » شرح داده شده است که میتوانید مطالعه کنید.

تفاوت کیفیت نسخه های مختلف BluRay ، WEB-DL ، HDTV و … چیست ؟

این مطلب در صفحه ی « آشنایی با کیفیت های مختلف فیلم ها و سریال ها » بصورت کامل شرح داده شده است که میتوانید مطالعه کنید.

رزولوشن چیست ؟ تفاوت رزولوشن های 1080p،720p،480p و …

رزولوشن یا وضوح صفحه نمایش در واقع به معنی تعداد پیکسل‌هایی است که تصویر را روی صفحه نمایشگر می‌سازند. یک پیکسل یک عنصر تصویر گسسته است که شامل یک نقطه کوچک روی صفحه می‌شود. یک پیکسل یک مربع یک اینچ در یک اینچ روشن است که رنگ اصلی را تولید می‌کند و هر چقدر که نمایشگر دارای پیکسل‌های بیشتری باشد، تصویر دقیق‌تری را روی صفحه ظاهر می‌کند. ادامه ی این مطلب را در صفحه ی آشنایی با رزولوشن های مختلف ۱۰۸۰p,720p,480p,HD,FullHD و … بخوانید.

معنای رده های سنی مختلفی که در سایت درج شده است چیست ؟

این مطلب در صفحه ی « آشنایی با رده بندی سنی فیلم ها و سریال ها و معنای آنها » بصورت کامل شرح داده شده است که میتوانید مطالعه کنید.

از کجا می توانم زیر نویس فارسی مناسب پیدا کنم  ؟

ما درخواست های زیادی برای زیر نویس داشتیم به همین دلیل اقدام به جمع آوری زیرنویس فارسی برای فیلم ها و سریال های موجود در سایت کردیم و لینک دانلود آن را قرار دادیم و روز به روز هم به تعداد این زیرنویس ها اضافه میشود. بخشی نیز برای جستجو اتوماتیک زیر نویس ایجاد کردیم و درصورتی که زیرنویس جمع آوری شده توسط الماس مووی موجود نباشد میتوانید از این دکمه استفاده کنید .

چرا زیرنویس با حروف عجیب و غریب نشان داده میشود ؟!!

یکی از مشکلاتی که گریبان‌گیر بسیاری از کاربران علاقه مند به فیلم و سریال می شود بهم ریختن فونت زیرنویس فارسی یا اصطلاح دقیق تر آن را بخواهیم بگوییم بهم ریختن انکودینگ سیستم یا فایل زیرنویس است. برای حل این مشکل به صفحه ی « رفع مشکل بهم ریخته شدن زیرنویس در تمامی پلیرها » مراجعه کنید.

چرا زیرنویس با فیلم یا سریال هماهنگ نیست ؟

شما از زیرنویس هماهنگ با نسخه ی دانلودی خودتان استفاده نمیکنید . مثلا وقتی شما نسخه HDTV یک سریال را دانلود میکنید، این فایل ها معمولا قسمت «آنچه گذشت» و «آنچه در قسمت بعدی خواهید دید» دارند درصورتی که نسخه های WEB-DL معمولا این بخش ها را ندارند. بنابراین زمان این فایل ها یکسان نیست و زیرنویس های آنها زمان بندی یکسانی ندارند. پس شما باید از زیرنویس هماهنگ با نسخه دانلودی خودتان استفاده کنید. اگر در دسترس نباشد و مجبور به استفاده از زیرنویس نسخه ی دیگری باشید خودتان میتوانید درهنگام تماشای فایل از طریق نرم افزار پخش کننده اقدام به هماهنگ کردن زیرنویس بصورت دستی کنید.

کدک چیست؟

کدک CODEC در واقع سر واژه‌ی دو عبارت COMPRESSOR / DECOMPERESSOR به معنای “متراکم کردن و خارج کردن از حالت متراکم” CO+DEC است. به عبارت دیگر، فایل‌های خام سنگین صوتی و تصویری توسط الگوریتم‌های فشرده سازی، متراکم و سبک می‌شوند و دستگاه پخش شما برای اجرای این فایل‌ها نیاز به دیکدر همان الگوریتم دارد و شما با نصب بسته‌های کدک بر روی دستگاه خود ، دستگاه خود را قادر می‌سازید تا بتواند فایل رمزگذاری و فشرده شده نا آشنا را کدگشایی کرده و پخش کند.

همچنین میتوانید از پلیری (Player) که کدک‌های بیشتری را بصورت پیش فرض دارد استفاده کنید. این نرم فزار ها را میتوانید از صفحه ی نرم افزارهای مورد نیاز دانلود کنید.

عمق رنگ یا عمق بیت رنگ چیست؟

تک تک پیکسل‌های صفحه نمایش مانیتور، تلویزیون یا نمایشگر موبایل یا تبلت شما، از 3 زیر پیکسل (Sub-Pixel) قرمز، سبز و آبی (RGB) ساخته شده‌اند. تمام رنگ‌هایی که یک پیکسل از نمایشگر قادر به نشان دادن است، از ترکیب این 3 رنگ به وجود می‌آید. در حقیقت تمام رنگ‌های جهان از ترکیب همین 3 رنگ قرمز، سبز و آبی ایجاد شده‌اند. به هر میزان که شدت یکی از این سه رنگ در هنگام ترکیب شدن با دیگری کم و زیاد شود، رنگ متفاوتی ایجاد می‌شود.

عمق رنگ یا عمق بیت رنگ به همین مسئله شدت رنگ‌های اصلی قرمز، سبز و آبی در هنگام ادغام شدن با رنگ‌های دیگر اشاره دارد و با فرمول 2 به توان عدد عمق رنگ محاسبه می‌شود. مثلاً در عمق رنگ 1، تنها دو رنگ سیاه و سفید به دست می‌آید. اما با تبدیل شدن عمق رنگ به عدد 2، تعداد رنگ‌های ممکن 2 به توان 2 یعنی 4 رنگ خواهد شد. و به همین ترتیب هرچه عمق رنگ بیشتری به پیکسل‌ها اختصاص یابد، تعداد رنگ‌هایی که قادر به نمایش آن هستند افزایش می‌یابد.

عمق رنگ 8 بیت :

عمق رنگ 10 بیت :

عمق رنگ 12 بیت :

عمق رنگ 16 بیت :

عمق رنگ 24 بیت :

احتمالاً در هنگام خرید تلویزیون، مانیتور یا موبایل خود، در مشخصات دستگاه با مسئله 16 میلیون رنگ بودن نمایشگر دستگاه مواجه شده‌اید. هرچند در یکی دو سال گذشته تلویزیون و نمایشگرهایی با عنوان True Color نیز عرضه شده‌اند که قادر به نمایش 30 میلیون تا 48 میلیون رنگ می‌باشند اما در حال حاضر نمایشگرهای 16 میلیون رنگی ارزان‌تر بوده و از فراگیری بسیار بیشتری نسبت به نسل جدید نمایشگرهای True Color برخوردارند و تقریباً تمام نمایشگرهای موجود در اطراف ما تنها قادر به نمایش 16 میلیون رنگ می‌باشند.

16 میلیون رنگ در واقع تشکیل شده از 8 بیت رنگ قرمز، 8 بیت رنگ سبز و 8 بیت رنگ آبی است. یا به عبارت ساده‌تر، نمایشگری که در حال مطالعه این مطلب بر روی آن هستید، به احتمال زیاد 24 بیتی (8+8+8) است. که البته مقدار صحیح آن همان عدد 8 بیت است اما کمپانی‌های سازنده برای تبلیغ محصولات خود ترجیح می‌دهند محصولات‌شان را با عنوان 24 بیتی بجای 8 بیتی معرفی کنند.

تأثیر عمق رنگ در انکدینگ فیلم

همانطور که پیش‌تر گفته شد، تکنولوژی‌های پیشرفته کدک تصویری HEVC/H.265 یک بخش از سهم باکیفیت بودن تصویر را بر عهده دارد و بخش مهم دوم، عمق رنگ (Color depth) است که کامل توضیح داده شد. باید به این مسئله اشاره کرد که اگر ویدئوی شما با عمق رنگ 8 بیتی انکد شده باشد، سقف رنگ‌هایی که در ویدئو به ثبت رسیده است 16 میلیون رنگ است و باقی رنگ‌هایی که در ویدئوی خام باکیفیت نسخه بلوری فیلم موجود بوده‌اند، در فرایند انکدینگ فیلم بطور کامل حذف شده و از بین رفته‌اند. در نتیجه مهم نیست که این ویدئو را بر روی یک تلویزیون یا مانیتور 16 میلیون رنگی تماشا می‌کنید یا 48 میلیون رنگی! ویدوئوی شما تنها 16 میلیون رنگ دارد و بر روی یک نمایشگر 48 میلیون رنگی نیز تنها قادر به نشان دادن همان 16 میلیون رنگ موجود در فریم‌های تصویری ویدئو است.

پس در اینجا مسئله تنظیم عمق رنگ در هنگام انکدینگ ویدئو مشخص می‌شود. انکدرهای بزرگ فیلم و سریال در جهان، معمولاً از نرم افزار رایگان HandBrake با تنظیمات اختصاصی خود استفاده می‌کنند. در این نرم افزار رایگان اما بسیار پیشرفته، شما می‌توانید تنظیم کنید تا در هنگام انکد کردن ویدئوهای خود با فرمت HEVC/H.265 بجای تنظیمات پیش‌فرض 8 بیتی، تنظیم عمق رنگ 10 یا 12 بیتی انجام شود.

باید خاطر نشان کرد که تنظیم عمق رنگ 10 یا 12 بیتی تنها زمانی کاربرد دارد که شما بخواهید یک ویدئوی بسیار باکیفیت فشرده نشده را انکد کنید. نه آنکه یک ویدئویی که قبلاً یک مرتبه با عمق رنگ 8 بیت (24 بیت) انکد شده باشد را اینبار با عمق رنگ 10 بیت انکد کنید. این کار کاملاً بی فایده خواهد بود چرا که ویدئوی منبع سقف 16 میلیون رنگ در آن موجود است و امکان ارائه یک نسخه با 10 بیت رنگ از آن غیر ممکن است. فراموش نکنید که ویدئوهایی که توسط دوبین‌هایی نظیر دوربین موبایل فیلم برداری شده‌اند، همگی توسط نرم افزار دوربین موبایل شما یک مرتبه با 8 بیت عمق رنگ انکد شده‌اند. مگر آنکه دوربین موبایل شما بسیار پیشرفته باشد و در تنظیمات آن قابلیت تنظیم عمق رنگ بالاتر موجود باشد و یا آنکه از یک دوربین دیجیتال با قابلیت ضبط تصاویر با عمق رنگ بالاتر تصویر برداری کرده باشید.

نرخ بیت یا بیت‌رِیت (Bit rate ) چیست ؟

به طور کلی، نرخ بیت یا بیت رِیت (Bit rate) یکی از مهمترین عوامل تعیین‌کننده‌ی کیفیت فایل‌های صوتی و تصویری است. حجم فایل‌های ویدئویی با واحد بیت بر ثانیه بیان می‌شود. نرخ بیت می‌تواند در طول ویدئو ثابت (Constant BitRate) یا متغیر (Variable BitRate) باشد. حتماً از قبل می‌دانید که هر بایت از ۸ بیت تشکیل شده است؛ پس ویدئویی که هر ثانیه از آن ۱ مگابایت فضا اشغال کند، بیت ریتی برابر با ۸ مگابیت بر ثانیه (8 mbps) خواهد داشت. برای مثال نرخ بیت ویدئوهای بلو-ری برابر با 20 mbps، DVD استاندارد برابر با 6 mbps و ویدئوهای 720p یوتیوب برابر با 2.5 mbps است. همانطور که متوجه شده‌اید، نرخ بیت یا به بیان بهتر «حجم فایل ویدئو» تنها عامل تعیین‌کننده‌ی کیفیت آن نیست؛ چرا که به صورت تجربی می‌دانیم ویدئوهای HD یوتیوب کیفیت بهتری نسبت به DVD دارند.

در واقع تمام هنر استانداردهای کدگذاری ویدئویی هم در این است که در یک نرخ بیت خاص، کیفیت بهتری ارائه کنند. به همین دلیل هنگام مقایسه‌ی کیفیت دو فرمت کدگذاری، آن‌ها را در بیت رِیت برابر با هم مقایسه می‌کنند.

ظروف حمل محتوای دیجیتال یا کانتِینرها (Containers) چه هستند ؟

یکی از اشتباهات رایج دیگر، اشتباه گرفتن «ظروف حمل محتوای دیجیتال» با استانداردهای کدگذاری و یا کدک‌های ویدئویی است. حتماً تا به حال تعریف و تمجید از «فرمت mkv» و کیفیت برتر آن نسبت به دیگر «فرمت‌ها و یا کدک‌های ویدئویی» را شنیده‌اید. حال آنکه چنین جملاتی از پایه غلط هستند. یک ظرف حمل محتوای دیجیتال (digital container format)، تنها قالبی برای دربر گرفتن ویدئو، صدا، منو، زیرنویس و موارد اینچنینی است. از جمله ظروف حمل محتوای دیجیتال می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

(mkv) Matroska، (flv) Flash Video، (avi) AVI، (mov) QuickTime File Format، (mp4) MPEG-4 ، (wmv) Windows Media Video، (3gp) 3GPP و (vob) Vob

این ظروف یا کانتینرها، تنها می‌توانند اطلاعات محدودی درباره‌ی اینکه ویدئو و صدای موجود در فایل به چه فرمتی ممکن است باشند به ما ارائه دهند. برای مثال ظرف flv تنها قادر به نگهداری از چند نوع فرمت‌ کدگذاری مانند H.264 است. همچنین فرمت‌های صوتی که این ظرف از آن‌ها پشتیبانی می‌کند نیز انگشت‌شمار هستند.

این درحالی است که ظرف mkv می‌تواند تقریباً هر فرمت ویدئویی و یا صوتی را در بر بگیرد و در عین حال قابلیت‌هایی مانند منو، داشتن چندین فایل صوتی و داشتن چند زیرنویس را نیز ارائه می‌دهد. پس دلیل محبوبیت mkv ربطی به کیفیت و یا میزان فشرده‌سازی آن ندارد؛ چرا که mkv اساساً یک ظرف حمل محتوا است، نه یک استاندارد فشرده‌سازی و یا کدک ویدئویی.

چرا سرعت دانلود من کم است ؟

سرعت دانلود به عوامل زیادی بستگی دارد که مهمترین مورد، کیفیت خط اینترنت شما میباشد. به هرحال پیشنهاد ما استفاده از یک نرم افزار دانلودر قوی است که میتوانید نرم افزار IDM برای ویندوز و نرم افزار ADM برای اندروید را از صفحه ی نرم افزارهای مورد نیاز دانلود کنید.

IMDb چیست ؟

کلمه ی IMDb مخفف عبارت Internet Movie Database به معنای بانک اطلاعات اینترنتی فیلم ها میباشد که شامل اطلاعات بازیگران، فیلم‌ها، بازی‌های ویدئویی، مجموعه‌های تلویزیونی و… می‌باشد. از اشخاص برجسته عضو سایت می‌توان به مایکل کین، راسل کرو و مورگان فریمن اشاره کرد. این بانک اطلاعاتی از سال ۲۰۰۸ و با اضافه کردن امکانی جدید، قابلیت اینکه کاربران ساکن آمریکا بتوانند بیش از ۶٫۰۰۰ سریال و فیلم مختلف را از تهیه کنندگانی همچون سی‌بی‌اس، سونی و چندین شرکت تولیدکننده فیلم دیگر را تماشا کنند، برای آن‌ها در دسترس قرار دارد.

آی‌ام‌دی‌بی یکی از مهم‌ترین وب‌سایت‌ها در نوع خود بوده و ماهانه بیش از ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده دارد. بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها جزء ۵۰ وب‌گاه پربازدید اینترنت در کل جهان شناخته شد.

مالک این بانک اطلاعاتی از سال ۱۹۹۸ شرکت آمازون است. تا اکتبر ۲۰۱۲ نیز این وب‌گاه دارای ۲٬۴۲۵٬۹۰۲ عنوان فیلم و ۵٬۳۱۵٬۴۰۴ زندگی‌نامه بوده‌است.

یکی از ویژگی‌هایی که بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها به کاربرانش ارائه می‌کند، قابلیت امتیازدهی به فیلم است. کاربر می‌تواند به فیلم مورد نظرش امتیازی بین ۱ تا ۱۰ بدهد. این سیستم باعث می‌شود اطلاعات کاملاً دقیقی از یک فیلم به دست بیاید. به عنوان مثال، اگر فیلمی یک میلیون رای بگیرد، آن‌ها جمع و تقسیم بر یک میلیون می‌شوند که نشان‌دهنده دقت زیاد این سیستم است. فیلم رستگاری در شاوشنک با امتیاز ۹٫۲ بیشترین امتیاز بین تمام فیلم‌های سینمایی تاریخ را در این سایت از آن خود کرده‌است.

ما در الماس مووی ، امتیاز فیلم ها در سایت IMDb را ذکر کرده ایم و تعداد رای دهندگان را نیز در داخل پرانتزی در جلوی امتیاز ذکر کرده ایم.

دانلود اپلیکیشن اندروید الماس مووی
کانال تلگرام الماس مووی